Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (19.1.2011 19:31:36)
|
Drage moje, samo da se javnem na brzinu:). Upravo smo doputovale u Imanine krajeve:))) i crknuti smo od puta... Esma me tako ujela (sta bih da ima vise od 2 zubica?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) da mi je prst krvario 10 minuta, blesa moja mala... Dzenana, samo da vas ljubim, vidimo se aBd kada se vratimo, vidim i ti si u istom "sosu" sa faxom... Jelena, imala sam ja ideju za rođ., javim ti a.s.a.p., samo da provjerim funkcionise li to jos. Ljubi mi Anusku. Citala sam sta ste pisale, onako vise "preletjela" i stvarno ne znam sta da kazem, a da se neponavlja ono sto je vecina rekla, mislim da danas nema, barem kod nas, zena koje nemaju sve moguce informacije o dohrani, dojenju, hodalicama, pelenama itd., na nama je da odlucimo sta cemo i sta je najbolje za nase dijete. Ne bih da se mijesam, ali, Vjestice, ako je bebacha mogla citati sve sto si ti napisala, ovo: "neću" je,u najmanju ruku, neljubazno. Ne volim ulaziti u polemike oko odgoja djece, niti volim nekome nametati svoje misljenje, ja svoje dijete odgajam najbolje sto znam i vjerujem da sve to radimo. Jedino, moram priznati da i meni nekada zasmeta, doduse, meni nikada nisi nista takvo rekla, ali nekada se pojedinim forumasicama obracas "s visoka", kao da one "jadne ne razumiju", mislim da trebas znati da ovdje osim nickova i imena djece jako malo znamo jedni o drugima i da mozda malo podcjenjujes neke ljude... Uspjela sam skontati sa ti profesija ima veze sa medicinom, mozda je jos nekome ovdje, a da to ne znas... Sve ste mi drage i glupo je ovako pricati, zato te i molim samo da ponekad pripazis na ton, jer mozes nekoga uvrijediti, iako ti, vjerujem, to nije u cilju. Eto, no hard feelings, luv u all;)
|
|
|
|