idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (30.1.2011 13:03:50)
|
uh, nije dosta sto mi nos crven ko feferona (felix), jos ja sva pocrvenih od komentara... hvala, drage moje, na komplimentima... ja sam poslala mm i imija kod sveki na nekoliko sati, da malo dusom dahnem... ja sam jos malo gore, da Bog sacuva.. bas kazem mm, koliko se sjecam, u osnovnoj skoli sam bila posljednji put ovako prehladjena... haman mi se i sinusi upalili, sinoc mi oci otekle, bolile me uzasno, i sve oko ociju mi nateklo.. jutros otoka nema, ali sam ja jednako lose... krkam se toplim cajevima i limunadom, a ja i limun se ne mozemo ni preko tv-a... ali, hajde, pregur'o je mujo i gore.. moje dijete, dusa moja, nema ga boljeg na svijetu.. posljednjih mjesec dana znao se buditi po 5-6 puta u toku noci, a sinoc i preksinoc samo po jednom... k'o da zna da sam hasta, pa me stedi... vidim, pricate o sjedalicama.. mi imamo onu o-9, ali smo je prerasli, i sada kontamo uzeti onu do 25 kg... imi je cvrst, stabilan, sam se dize na nogice, pa mislim da ce ta biti idealna.. vidjela sam onu bubu AS, pravo mi se cini dobra... ako je nadjem, doduse.. kao sto Leena rece, ni kod nas u TL nema ni sjedalica ni hranilica.. ja jos patim za hranilicom.. i ja i moja secija ne vidi se od fleka... hehehehe, Iman, nasmija ti mene sa sapunicom.. od sada me zovite Esmeralda, molim lijepo hvala, draga.. ja svoj komentar ostavila na temi :) kad vec pricas o vrticu, i ja sam razmisljala o istom.. ja necu ni pocinjeti raditi, jer mi je do marta porodiljsko, pa moram iskoristiti godisnji, i utom valja otvarati novo porodiljsko ja sam mislila MOOOOOZDA imija dati u vrtic na neka 4 sata dnevno, bar dok beba malo ne ''stasa''... sto ti kazes, ni sama nisam pametna.. jedni kazu stavi, drugi nemoj.. ne znam ni ja.. ja sam isla u vrtic dugo, nista mi nije falilo... jednostavno, ne znam jos... SailorMoon, neka si nam se pridruzila .) ljubni bebaricu, mashallah, dobrica mala... Mamice, kako ide rasturanje stana??? hehehehehe, neka neka... meni nema nista milije, Bogami :) ljubimo vas Leena, Esmica je haos :) bas je zamisljam kako to sve ona diriguje... maca mala, neka je, samo neka je ziva i zdrava i neka tersi do mile volje... ja, kada sam mislila da ce biti kod mene cura sada, kazu meni ''uh, ako bude na tebe, anbelajila si''.. uh, rekoh, ja sa njom nabelajila godinu-dviije, a ona sebi dobra citav zivot.. volim ja kada su curice zeznute.. bas zato sti su curice... ljubimo vas p.s. uh, komentara za Carlosa.. meni je on vala mmmmmmmmmmmmm... bas mi je muskarcina Gdje nam je Jelena???? Joj, lijepog dana, zenice.. da je malo proviriti napolje
|
|
|
|