Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (28.1.2011 15:16:55)
|
hehehe, super su vam te komšije, što Ninuška reče, mi smo zabavni svojim komšijama[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ne, fakat, kako smo novi, svi nas nesto posmatraju, analiziraju, jesmo se mm i ja smijali k'o blesavi neku noć... Naručila ja Esmi one podbradnjake od BABYSAURUS (ko ne zna sta je, proslijedicu lik-geeeniiijalno je!), a i moja prijateljica isto narucila svojoj malenoj... I kako je njen dragi otisao da uzme njihovoj kcerkici to, ja ih zamolim da uzmu i moje. Kad eto ti njenog muza, zove me, kaze: Evo ja pred vratima. Ja izlazim u nekoj trenerci, cupava, a oni imaju BMW sa zatamnjenim staklima, on legenda samo otvori prozor i meni kroz prozor kesu sa podbradnjacima, sta cu i ja njemu kroz prozor pare... Ja se okrenem, svi na prozorima, virkaju... Kad i mm, ja usla u kucu, on crce od smijeha, kaze: Samo da znas, svi sada misle da si narkomanka, ko bi ti vjerov'o da u ta doba noći od vozača BMW-a uzimaš-siperke za bebu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] btw, evo izaso i drugi kec, jos jedna dvojkica viri i onda cemo, aBd, biti mirni:))) Vadila Esma krv jutros, kontrola zeljeza, kako je bila anemicna, zeljezo super, a ona se jos ispricala sa sestrom sto joj je vadila krv, zena ne moze sebi doci da dijete glasa nije pustilo, a ja ponosna da ponosnija ne mogu biti!:)))) Sulty, srijeda? Mozemo i kod mene... MP, cuvaj nam se, draga i cuvaj nam to pilence cupavo! Ljubim vas sve, odoh cuvati ovog malog drekavca, sto nije kuci k'o kod doktora...ccc...[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|