Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.2.2011 21:13:12)
|
Drage moje, samo da vas ljubim, imala sam goste, pa smo onda malo bili vani i tek sada dođoh kući... Esma je postala toliko hiperaktivna da sam ja sloooomljena! Bila mi je drugarica sa bebom, njenu bebu niko nije ni gledao, dijete se samo igralo, a Esma je nas dvije slooomila, samo : ne ovo, ne to, ne tamo, ne vamo... strasna je[sm=smiley36.gif] Jelena, tako mi je zao sto danas nisam mogla, ali dosla mi drugarica sa bebom, rekla bih ja i njima da izađemo, ali nisu ponijeli kolica, a bebana, mašala, teška k'o moja Esma iako je 5 mj. mlađa, tako da smo morali ostati kuci, jer je ne bismo mogle nosati... Ja imam dvoje kolica, ali druga u autu vazda, tako kad god mi zatrebaju na poslu su sa mm[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Kako pripreme za sutra? Samedi, moja Esma je imala 8.550 na posljednjem pregledu, 8.300 ima zaovina curica koja ima 15 mj., a i drugaricina koja ima 4 mj., sve su curice, sve su zdrave i vesele... Za ovu manju ljudi govore da je debela, a dijete zdravo i veselo i stalno maše nonicama, pokušava puzati, smije se... Za ovu od godinu dana svi govore kako je premrsava, a, Boga mi, dijete normalno izgleda i isto tako vesela, zdrava, pametnica prava... Nema djeteta koje mozes na silu nahraniti, a vala i nema djeteta koje bi trpilo glad predugo... Da je gladna, jela bi, zdrava je i to je naaaajbitnije! Ljubi nam je puno:* Sulty, javim ti se za sutra. lubi mi Vegicu! Sarice, sretan ti rođendan, puuuuuno te ljubimo i zelimo ti svu sreću svijeta![sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=torta.gif][sm=smiley8.gif][sm=smiley8.gif][sm=smiley8.gif][sm=smiley8.gif][sm=smiley8.gif]
|
|
|
|