Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.2.2011 15:21:23)
|
Dobar dan drage mame... Jelena,maloj Ani sretan rodjendan!!!!! Da je ziva i zdrava jos puno,puno godina!!!! Moja Adnica je sinoc imala malo manje grceve..Ali ih je opet bilo..Masirali smo stomacic,nosali,pa je prodje. Najlakse joj bude kad je stavim preko svog koljena pa joj masiram ledja. Budila se nekoliko puta u noci... I opet jedino se umiri kad je s nama u krevetu. Tu se smiri,zaspi,onda je mi prebacimo u krevetac. Bint,i ja ti pijem caj od komoraca. Pedijatricu sma pitala,kaze mi to jednostavno mora tako,da nema neke pomoci od cajeva,kapi isl. Da obavezno treba beba da podrigne,masirati je kad su joj grcici i topliti stomak. Ja nisam stavljala ulje i novinu,ali joj stavim pelenicu i uvijek joj utoplim stomacic. Nadam se d anece potrajati... Sunce mamino..kako mi se samo muci... Bint draga,zavidim ti na spavanju..Samo se nadam da ce i Adna nekad poceti da lijepo spava po noci. Sinoc je zaspala u 23h,probudila se u 1h,pa se probudila u 3h i nije htjela zaspati do 5h,i jutros u 8h je bila budna. Nadam se,ako Bog da,kako bude starija da ce vise spavati... Evo je danas pravo uspavana...po obicaju..danju super spava... Ajnur,da nije puno 25 kapi Espumisana prije svakog obroka??? Moja Adna cesto jede,malo-malo pa siki,onda mi je previse joj davati toliko. Ja joj dam nekad 5,nekad 10 kapi. A caj od komoraca joj nisam davala. Nesto mi zao da je zasitim cajem,da nejede mlijeko. A meni mlijeko hvala Bogu smao curi. I ona onda nekad nece da vuce,kad joj fino ide,nego malopovuce i lize,a ono joj kaplje kap po kap...Kad je malo manje mlijeka onda fino gloca. Nadam se da je dovoljno to sto ja pijem caj od komoraca. Ako joj nastave grcici,ili budu jaci,probacu i njoj dati..Sta mogu drugo?! Sto se tice patronane,hvala ti...Mama mi je sad ovdje,pa mi bas zlata vrijedi..Ona bas puno oko nje,pa se ja i odmorim... Jos sam vas htjela pitati, za ove D3 kapi...Mi uzimamo 3 kapi Adna,3 kapi ja svaki dan. Do kada ide ta doza? Povecava li se i kad? Hvala vam svima na savjetima,divne ste....
|
|
|
|