samedi -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.2.2011 16:00:25)
|
kuc kuc,ima li koga? Jelena,torta je wow!!! KAko je prosao rockas,jesi li se puno umorila? Lejla,cestitam na prvoj kontroli,eto sad ste probili led,bice sve lakse i lakse... Bravo i za Salku,mamina pametnica!!! Kod nas nista novo,vakcina je prosla bez ture hvala Bogu,evo sad je zaspala,juce nije spavala od 11 do 9 navece,sto je za nju nepojmljivo bilo,svi smo bili u soku,a ja padala od umora,na kraju su mi pocele noge i ruke trnuti,a onda je dosao moj divni muzic i uzeo je a ja zaspala [sm=jezicek.gif] kad nakon 10 min budi on mene da mu otvorim vrata od sobe da je odnese u krevetic,zaspala mu na rukama! On se sav raznjezio,rastopio se i sve govori njoj danas "A gdje si ti sinoc zaspala?" pravo mu drago. Inace ona skoro uvijek zaspi prije nego on zavrsi s poslom a sinoc je ranije zavrsio a ona kasnije zaspala... Ja nisam mogla da vjerujem,nema sta nisam pokusala da je uspavam i uspavanke i ljuljanje ma sve a on samo sto je uzeo malo mazio dao joj cucu i dekicu i ona zaspala.Mozda ga je pozelila...
|
|
|
|