Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.2.2011 20:45:51)
|
Samo da vas pozdravim, ovo moje dijete je postalo hiperaktivno i kada ona zaspi, ja sam SLOMLJENA! A radim cijelu slijedecu sedmicu i radila sam juce... Ona skace, pa puze, pa ustaje, pa stoji drzeci se za nesto, pa stoji ne drzeci se, pa onda digne ruke i padne na guzu i smije se, pa kada joj taj pad ne ispadne kako je planirala, nego se i udari, onda place, pa mi se ruga kada joj pokazem prst i kazem:"ne-ne" za nesto(npr. danas mi je cupala tipke iz laptopa[sm=smiley13.gif]), onda i ona meni prst pokaze i nesto ljutito drobi na svom nekom jeziku... Onda trazi da je uzmem, ja je uzmem, trazi da je pustim, ja je pustim, onda plac, opet da je uzmem... Onda jelo mora biti igra, za presvlacenje je ganjamo po kuci bukvalno, kada prestaje sa kupanjem uvijek je plac i trcanje prema kadi, ne bi iz nje izlazila... da ne nabrajam, neka mi je Bog dragi cuva i neka je ziva i zdrava, ali sam zaista SLOMLJENAAAA!!! Moja mama koja je cuva dok radim, a majka je troje djece, kaze: "Boga mi nijedno od vas nije bilo bas ovoliko zivo!" Ona je u svemu tome i slatka, najvise kad ona meni kao prijeti prsticem, a sve se bojim da me uopste ne shvata ozbiljno. Ugl. srecom, rano lijeze na spavanje, pa sada odoh i ja popiti kafu i doci sebi[sm=smiley36.gif] Aida, draga, nema te dugo, ljubi nam drugara! Kako vrijeme leti, k'o da nam je juce bebacha javila da si otisla da se porodis, a jos samo malo i godinica! Iman, ljubi mi poguzijicu strininu najslađu! Ostale, ljubim vas i bebare, odoh uzivati u kafi i tisini[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|