Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.3.2011 21:52:21)
|
Vece zenice... Mi veceras nismo nigdje isli. Adna zaspala!!!! Jupi,jupi,jupi... Pocela je malo ranije da spava. Danas nije gotovo cijeli dan spavala,sve nesto po 10tak min i evo sad je nahranila i zaspala je. Nadam se da se nece brzo probuditi. Lejla,to za hranjenje super. Nisam znala da se moze uci u mesdzid u BBI i nahraniti dijete?! Sto se tice strampli,imam ih 2-3 ali su sve sarene. Trebale bi mi bijele jednobojne,mozda i smedje da mogu da uparim. A pogledacu tu suknjicu. Mada me svi ubjedjuju da je jos rano da je oblacim u suknjice i haljinice,a ja jedva cekam. Mada iskreno,smijesno joj i stoje,hahaha.... Rose,hvala za info za cucu. Tos u one od 12 mjeseci i dalje. Moja nije u tom pakovanju,ali nije na odmet znati :) Ja prognozu pratim ovdje http://www.weather2umbrella.com/ba/vremenska-prognoza-sarajevo/eta2/1/140358/0/6h i uvijek pogode... Evo ohrabrujuce. Mi smo na putu da kupimo kolica,pa se radujem setnjama. Najvjerovatnije da cemo uzeti Chicco Multiway,sto je Jelena kupila,gledala sma ih,custa su i lagana. Nisu bas namjenjena tek rodjenoj djeci,ali imaju lezeci polozaj,tako da Adna moze lezati dok nepocne da sjedi. Sta vi mislite o ovome? I kontali smo da kupimo AS Chicco, od 0-18kg, 310KM model Eletta.
|
|
|
|