Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.3.2011 9:55:00)
|
Dobro jutro! ja imam osjećaj da bih poludila da mi neće cuclu...onda bi mi non-stop bio na siki, ne zato što je gladan, već jer mu je ćejf! Ovako ga malo zavaramo, dok ne zaspe, a onda je on svakako pljune...nego, mene izludi njegovo bljucanje..već sam se požalila na to..ma nema obroka da ga ne bljucne ili ne povrati :( to se dešava kada jede duže od 10 minuta...sinoć je sve povratio po mene, po sebi, po krevetu nam, uh! i odvalio se smijati...i onda kad povrati, hoće još da doji...jooj...hB, mali napreduje, pa me ne zabrinjava, ali me nervira...uvijek poslije jela barem pola sata MM i ja dežuramo da vidimo šta će mu izaći iz usta i nosića :( i pitanje u vezi grčeva..pošto sam ja nova mama i nisam se ranije susretala s tim (iako sam pročitala sve što se ima pročitati), interesuje me da li kad mi mali stenje, sav se zajapuri, napinje se nogicama i rukicama i onda pusti vjetar ili se pokaki ima veze sa grčevima ili je to zasebna stvar? Najgore mi je kad ga to ufati noću oko 4h nakon podoja, onda mi je veselje do 5...a sljedeći obrok traži oko 6, pola 7...tako da sam ja faktički od 4 na nogama [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|