Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.3.2011 12:08:47)
|
Cao svima, Samo da vas pozdravimo. Meni danas nesto ko praznik, ni sama ne znam sto. Lijepo vrijeme, Vegic pajki, ja uspjela napraviti rucak i jos se istusirati, kad se probudi odosmo do grada. Uglavnom, hvala bogu dragom, divan dan sad za sad. Vidim "nove" mame pisu o spavanju. Joj drage moje, koliko ce vam se to puta promijeniti, barem meni i Vegi se promijenilo bas puno puta. Prvo je spavala na siki, onda sam je ljuljala, onda bi zaspala sama, onda sam je opet ninala, itd, itd. Sad zaspe tako sto je drzim u krilu i dam joj flasicu. Meni je to skroz ok. Taman malo da se nas dvije pomazimo. Toliko je ona aktivna da pozelim da je malo drzim u narucju, tako da mi ne pada na pamet da je od toga odvikavam. Uzivajte u svojim bebama. Nista ne morate. Ja znam da sam se ja na pocetku osjecala bas tako, kao moram je nauciti na ovo, moram na ono. A onda sam na kraju fino prihvatila moju Vegu onakvu kakva ona jeste i bilo mi je bitno samo sta je njoj potrebno i kako ona zeli da se ja ponasam. I tako sam se ponasala. Ona nije htjela u kolica, ja fino prestala iznosit kolica, vec fino u kengurka i u setnju. Evo sad opet hoce u kolica. Sad bi bilo teze u kengurka, jer je teska. Kad su ono bas mali mi zaboravimo na to da ce nam brzo narasti i da ce nam faliti male bebe. Vegic je jos mala, ali bogme skoro godina ako bog da, vjerujte mi da mi nekad fali ono malo mace... sad je vec velika curica. Zato se opustite i trudite se da uzivate u svakom momentu s njima. To stvarno prebrzo prodje. Eto, sori na ovom "pametovanju", ali sam se nesto raznjezila, sta cu. Ljubim ja vas sviju i te male bebe [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|