m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.3.2011 15:28:43)
|
Mi se vratili iz skitnje... Felix prekrsili smo pravilo,danas smo se bas nahodali..u bebi azelu nema onih jorgancica za kolica..pa kad naletim negdje kupicu..vjerovatno cu naci u avgustu:))ali sam zato vidjela dosta drugih stvari lijepih..jaknica ali pilencetu velike a kad mognu nece biti za jakne..za malo vece bebe djempercici,poluveri..hmm...da je pocetak zime ja bih kupila i nek stoji a ovako promasaj..:) Taurus,...ja sam se slomila citajuci ono n kutiji...zbunjuje me kad ledam po mjesecima jedno nam odgovara,kada gledam po kilazi drugo,na prvoj kontroli dobili smo 1200 i narasli 5 cm...de ti nama kazi kako nam je E (jel Emina ili sam pobrkala ),hodate li vi..a veliki braco..:) Cickolini eto vec dogovoreno..bice kafa i kafica:)) Aida...ako svi kazu da je hrnilica BMW i ja kazem mada se ne razumijem u njih,jos nisam to zagledala...kako teku pripreme za rodjendan.. Mi samo sto smo krenuli se spremat setat kad nam dodje sestra iz porodicne ambulante..kratko poslije poroida sam dobila neku infekciju na grudima pa sam isla i kod njih i kaze ona docu ti na kucni oregled..i nikad je..e reko danas sam puna pitanja,niste bolji dan izabrali...Armana pewgleda,sve za 5...ja je pitam za ishranu i stolicu,i svasta sto sam se sjetila..pregledala meni grudi..stvarno super sestra...moj pritisak nizak 105 sa 60,savjetuje bolju ishranu a kad bi8 znala da sam se ja umila tek kad sam se krenula spremat napolje a kamoli jela sta...jos kuca sva u haosu,sve stvari vani,kutije stoje...valja se spakovat i sve stici...uglavnom bas me lijepo iznenadila prijatnoscu..jos mi kaze uvedi sebi cveklu i slicno ti si anemicna..a kad sam bila na kontroli kaze doktorica dijete kako ti hodas,ti nemas boje..:)i natjera me da vadim nalaze,sve ok..sutradan veli ovo je cudo,svi nalazi najbolji ali tvoje lice bas i ne djeluje..:))htjedoh joj reci..ma zdravo,zurim..al reko gdje cu:))
|
|
|
|