HAHA -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.3.2011 9:35:43)
|
Jutro ženice drage, Nije nas bilo 2-3 dana, vidim pravo ste se raspisale, citam vas kasnije,a sada da vas pitam da li se vama desavalo, kad su vase user posted image produzile spavanje nocu, da vam mlijeko toliko nadođe da vas sike bole? Nas user posted image sad kad zaspi (20h,21h,22h) ne budi se vise do 04:00h pa mi mlijeko nadođe, budem sva mokra, sve mokro,posteljina....jednu noć sam ga pokušala buditi da siki, ma ništa stavi on nju u usta i zaspe.... Ne znam sta da radim..kontam ako izmuzem,nista ne rjesavam jer ce mlijeko samo još vise nadolazit,a s druge strane strah me da mi se ne upale sike. Jutro ženice drage, Nije nas bilo 2-3 dana, vidim pravo ste se raspisale, citam vas kasnije,a sada da vas pitam da li se vama desavalo, kad su vase produzile spavanje nocu, da vam mlijeko toliko nadođe da vas sike bole? Nas sad kad zaspi (20h,21h,22h) ne budi se vise do 04:00h pa mi mlijeko nadođe, budem sva mokra, sve mokro,posteljina....jednu noć sam ga pokušala buditi da siki, ma ništa stavi on nju u usta i zaspe.... Ne znam sta da radim..kontam ako izmuzem,nista ne rjesavam jer ce mlijeko samo još vise nadolazit,a s druge strane strah me da mi se ne upale sike. Eto pa ako ko ima kakav savjet bila bih zahvalna. Idemo na sad na čitanje pa se opet javimo __E,kod nas je ovo s mlijekom svaku noć,baš jutros se probudio u 3:45 i dojio samo jednu,mene u 6 probudila ova druga,nadošlo mlijeko da me sve zateže.Ja ne izdajam,nego samo malo stimulišem bradavicu da krene,nekad je dovoljno samo da pomjerim grudnjak i pustim da iscuri,kako bi bebi mogao da lijepo uhvati u usta,onda on to sredi. Eto pa ako ko ima kakav savjet bila bih zahvalna. Idemo na sad na čitanje pa se opet javimo user posted image __
|
|
|
|