idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.3.2011 22:58:48)
|
vecer, zenice.. evo, samo da se stupasimo da smo zivi i zdravi :) generalno smo katastrofa, da ne jadikujem previse :) vlada kolektivna nervoza.. mene uhvatila ledja i krsta me bole, imi je hB zdrav, ali nervozan i on.. mm isto uhvatila ledja.. Moj imran je od svog 10og dana spavao po cijelu noc, a posljednja 2 mjeseca kenjka po cijelu noc.. sve sam zivo probala, nista ne vrijedi... i da ne spava preko dana, i da ga dooorbo nahranim, i da ga ne hranim i da ga prehranim, i da ga izmorim i ne znam vise sta nisam, ali dzaba-... svaku noc isto.. spava do neka 2-3 sata i onda pocinje dernek.. preko dana sve ok, lijepo spava, nije bio ni toliko nervozan kao ovih dana, ali je nocu haos... ja sam neispavana, nervozna, vristim ko kreten na sve zivo.. sve me boli, a on bi da hoda, da puze, da trci, da me tuce, ujeda, stipa i cupa... ubi me nogama u stomak, kad god ga presvlacim... ja mu lijepo pokusavam objasniti da boli mamu, kao pocnem i plakati, on se crkne od smijeha.. poslije izgubim zivce i pucnem ga po nogicama, e tek onda haosa.. pocne da me tuce i rukama i nogama, grabi sve da se baci na mene.. ja u cudu gledam.. poslije dodje pa me mazi i ljubi.. juce nam se desila nezgoda, kad nisam umrla... navece se imi opet budio i kenjkao i oko 3 ujutro kazem mm da ide da spava u dnevnu a njega stavim pored sebe, ejr mi je pretesko non stop ustajati i dizati i spustati ga u krevetac.. mm ga prebaci na bracni i drugu stranu ogradi svim mogucim jastucima i jorganima... inace, imran, kada se ujutro probudi, ne place nego pjeva, prica ili jednostavno ustane i skakuce... uvijek sam se plasila da mi ne sleti sa kreveta, tako da sam uvijek ogradjivala citav krevet.. i tako, juce ujutro spavam ja kad samo cujem tupi udarac i skocim.. pogledam s dr strane i vidim imija na podu lezi, pao sa kreveta.. i sto je najgore, pored kreveta nemam tepiha nego je pareket.. on poceo da place, ja ga zgrabim i u dnevnu.. mm skoci isto, i upali odmah tv, na tv neki crtic, a moj imi automatski prestade plakati.. poslije sam ga zagledala sa svih strana i pratila, nista nije bilo... ma, ja kad nisam umrla.. eto, drage moje, haos kod nas.. odoh sada da se svalim u krevet., bas sam mrtvaaaaaaaaa umorna. ljubim vas sve redom
|
|
|
|