Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.3.2011 23:08:03)
|
Evo Esmic zaspala, ja maloprije dosla sa posla (radila od 18h)... Radim od njenog 40. dana, nekada svaki dan, nekada svaki drugi, nekada dugo, nekada 4 sata, ali nikada nikada mi je nije bilo tesko ostaviti kao danas... Tako je umorna od temperature, samo pajki... Ona koju treba uspavljivati po sat vremena zaspi u pola igre na podu... Pile moje malo. Iman, pa curetina velika strinina, vec i prica! A. je katastrofa, ima gips vec 10 dana ali ga i dalje voli strasno:(... Cickolini, vjerujes da mu nisam nista rekla, jer smo bas isli na kratku relaciju, pa sam se cudila da nas je uopste iko htio povesti... Ja se nakasljala, a on jos, legenda, otvorio prozor[sm=hudicek1.gif], a moje dijete ionako prehlađeno i teško diše... Ne mogu da vjerujem da nekome beba uđe u auto i on zapali... A pusac sam, a nikada nisam zapalila u kuci, niti dok sam bila trudna i dojila i ne dam nikome da pusi pred Esmom... I ja je cuvam i onda mi jedan taxista kojem placam tu voznju puse u dijete... Kad mu je nisam u nos ugurala... Felix, i ja sam takva inace, ali nakon cekanja za ovjeru knjizice, pa cekanja kod doktora, jedva sam cekala da dođemo kući, a ona je još zaspala čim sam je spustila u krilo... Esmina, ma hajvan, jasta, samo mi je bas bio izvukao zivce, pa se moradoh pozaliti... Jelena, ne vjerujem, nikada nije bila bolesna od zubica, ali ko zna... Ljubimo i mi vas!
|
|
|
|