Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (15.3.2011 23:43:36)
|
Evo i nas... I dalje imamo turu i kasljemo, ali je bar raspolozenje bolje[sm=smiley1.gif], malo se igrala, malo plesala i evo sada spava, nadam se da ce biti bolje nego sinoc. Sinoc se budila bas cesto i jos je povracala[sm=smiley19.gif] Aida, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i ja skinula naocale, a ne znam gdje sam ih ostavila, ni danas ih nigdje nema... Sto bi rekao jedan moj prijatelj: Problem niskih roditelja je sto kad sklone stvari iz dometa djece, sklonili su i iz svog dometa[sm=jezicek.gif]. Tako ja stavim daljinski na policu, pa poslije stajem na stolicu da ga dohvatim, ko zna gdje su zavrsile naocale... Sulty, ja danas u DM-u na Grbavici vidjela te zastite, ali ne vidjeh koliko kostaju... Provjeri, mozda su jeftinije. A znam da ih je prije bilo i u TL, ali nesto su nam opustosili TL, nemaju nista[sm=smiley13.gif]. [sm=bravo.gif] za koracice, tako sve pocinje [sm=smiley1.gif] Samedi, i kod nas isto, samo nema proljev, nego naprotiv, jedva nekako kaki[sm=smiley13.gif]. A ne vjerujem da su zubici, imamo vec 6 i nikada se nije razboljela od njih... A depra-same here... MM u gipsu, Esma bolesna, po svu noc ne spavamo, po citav dan na poslu, kad se vratim i vidim rusvaj od kuce odmah bih kroz prozor... Ali, hajd, preguralo se i gore, samo da mi dijete ozdravi i bice sve ok[sm=smiley1.gif] Imi, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da ti svaki koračić novu sreću donese! Odoh se odmoriti i ja dok ona spava, ko zna kakva nas noc ceka, a sutra opet posao... Ljubimo vas!
|
|
|
|