aida. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (16.3.2011 11:12:58)
|
IZVORNA PORUKA: idacha hello... sta nam radite, kako ste nam veceras? mi smo dobro hB.. Moj guzi spava, izmorio se, ali ocekujem uskoro budjenje :) juce nam se desilo nesto novo.. moj Imi sam napravio nekoliko koraka... toliko sam se zbunila, nisam mogla vjerovati.. inace se nista ne cuva, bas se pusti ko da on hoda uveliko, a ja samo strepim da se gdje ne udari posteno... do sada se po malo pustao, ali sam ga hvatala.. juce me je zbunio, fino se pusti od fotelje i ode do moje mame, koja je bila mozda metar od njega... tu je bila i moja bratisna, ja kontam ona hoda.. dok nisam skuzila da je moj guzi sam prosetao... meni naravno srce ko cijela zemaljska kula[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kako ste nam vi? uh, bas mi nedostaju moje zenice, da ne zamjere sve druge... svima saljemo puno kisseva i zagrljaja, a posebno mojim dragim drugaricama... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nasi momci sve u isto vrijeme... Erol je za rodjendan pola sobe presisao SAM [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Leena [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ismijah se za to "VAN DOMETA" [sm=smiley36.gif] i kod mene ista stvar[sm=jezicek.gif] iman cestiitamo "polu-veliki" [sm=smiley36.gif] rodjendan... Joj ja sam slomljena, i sinoc se slavilo do 2 al moram pohvalit svog momka koji je zaspo u 11 i nikako se nije budio do 9:30h [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Juces smo primili bocku, nije ni kmekno, ma nista... Samo onako odvratno pogledu tetu koja mu je dala bocu i nista... mm i ja se samo zgledali jer smo ocekivali, sad je veliki, frku ce napraviti... ali moj momcina hrabar [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|