Medi_87 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (19.3.2011 10:32:34)
|
Jutrooo,nadam se da su male bolesne bebeare ozdravie, Esmine cestitke za Salkana na sunecenju Ja u svojoj muci nemam vremena da se javim, ali eto sad sam malo ugrabila vremena Vjestice receno mi je da je u brisu koze izolovana bakterija, e sad odakle s koze nemam pojma razocarana sam postupcima medicinskog osoblja sa svih mogucih klinika osim moje dr porodicne medicine koja se jadna trudi na sve nacine da sve pretrage uradim a ovi me ostali samo salju od jendog do drugog Uglavnom imala sam i temperaturu koja je srecom spala za jendu noc, iscrpljena sam hronicno Raspitala sam se za dojenje, mogu nastaviti, veliko hvala Lejli Ka koja je u ovim trenucima bila tu za mene Krva slika mi je pokazala veoma visoke leukocite, nalaze briseva grla, nosa i koze(s dlanova mi uzeli[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) moram cekati do srijede, CRP ce mi biti gotov u ponedjeljak, moram raditi onda i urin, radili smo i bebi briseve pa cemo vidjeti za nejga, isli neonatologu kaze sve ok s njim, sad iammo 3610 gr, a iz bolnice smo izasli s 3420, dr sumlja da su bubuljcice i osip s jende strane nogice mozda od stafilodermija pa mi je rekla da ga kupmo u rastvoru hipermangana, hoce li mi neko malo podrobnije objasniti proceduru ko se susretao s tim Sve u svu sad sam ok, nemam nekih tegoda jedino sam izmorena i zaista razocarana postupcima ljudi s Infektivne klinike i iz Zavoda za Javno zdravstvo koji ovom mom problemu pristupaju na izuzetno olak nacin ( samo da napomenem da mi nisu htjeli dati nalaz brisa) kad sve ovo prodje vidjecemo kako ce se zavrsiti razmislicu ozbiljno o pokretanju tuzbe
|
|
|
|