Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (18.3.2011 13:55:51)
|
Cao svima, Ja dosla da se pohvalim. Vegica prohodala. Mamino srce drago, nema ni 10 mjeseci. Opisat vam ne mogu koliko sam ponosna i sretna. Ma ko da mi je doktorirala [sm=smiley36.gif]. Samo joj mama zeli da joj svaki korak u zivotu bude zdrav i veseo. I da uvijek bude ovako divna i dobra djevojcica. Zlato mamino najdraze. [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Mamice24, moram ti priznati da i meni zna nedostajati osjecaj trudnoce, ja sam bas bila presretna dok sam bila trudna, ali iskreno svaka ti cast pa zelis to tako brzo. Ja bih malo da sacekam, a da se moj muz pita on bi odmah. Samedi, Leena, Jelena, nadam se da ce vam djecica ubrzo ozdraviti. Jebem li mu misa, mogu mislit sto nam se brinete. Samo polako, proci ce i to ako bog da. Zoe, ljubi nam meda malog, a prohodace kad joj bude vrijeme. Ja Vegu nisam stavljala ni u kakvu hodalicu, nit sam je ikad drzala za rukicu da ona hoda. Vegic je vjecito bila sama sa sobom. Puzla, onda sam naucila da stoji i onda se od neki dan samo pocel apustati po korak. Ja to nisam pikala ko hodanje, vec pikam od danas, jer je danas pocela praviti po cetiri, pet koraka. Ali kazem ti, ja je nikada nisam ni za ruke drzala, nit sam ikome dala da je tako voda, vec sam je pustila da ona sve sama skonta. KAD im je vrijeme oni prohodaju. Esmina mamo, cestitam na Salkinom sunetu [sm=bravo.gif] Leena, vidim pisete za pumpice. Mi smo baby vac kupili u apoteci na carsiji. Dzenana nam rekla i bilo ih je. Ovo su one na usisivac i fakat su super. Je li ih to nestalo??? Nasa je kostala ili 35 KM ili 45 KM, nisam vise sigurna. Moja Vega tri dana za redom spava samo jednom po danu. Tacno nece da spava da sta ne propusti. Ja je nesto vala ni ne silim. Samo da hoce poceti spavati po noci, po danu mi je svejedno. Eto, ljubimo vas zenice i male bebice...
|
|
|
|