idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (17.3.2011 21:21:02)
|
jelena, ja udjjoh samo da vidim kako ste nam, kad ono imam sta i da vidim... vjerujem da si poludila zbog svega, narocito kad na takvu muku uskoce nasi ''strucnjaci'', tacno da poludis skroz... nadam se da ce nam ancica biti bolje i da nije nista ozbiljno... kada treba biti gotov nalaz urina? drzimo fige da bude ok... uh, bas mi je zao sto se sve to dogadja, i to bas sada... znam da ti je i ona famozna 18. nedjelje, pa bas zbog toga pokusaj da se ne sikiras previse, mada znam da je nemoguce... ali, eto, pokusaj misliti i na malog bebija... ne znam sta bih ti rekla, mila moja, drzi nam se i ljubni ancicu... ljubimo te puno Leena, samedi, [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] iskreno se nadam da ce i vasi andjelcici uskoro ozdraviti skroz.. hB pa nam je Esmicak malko bolje, a ti nam se draga Leena sada malko odmori, mogu misliti kako si iscrpljena.. samedi, mila, ja sam uvijek kada sam i sumnjala imiju na turu, bdila nad njim, kao i svaka dr majka, naravno.. i kada je spavao, ja sam dan-noc svakih sat mjerila i pratila temperaturu.. znalo se desiti da tura skace, a on spava, valjda ga omami.. zato sam ja za konstantno pracenje, jer me je fakat strah temperature.. i vama drzimo fige da nam sto ppije ozdravvite...
|
|
|
|