Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (23.3.2011 20:35:41)
|
eh, drage moje, hvala vam sto brinete za nas... Esmic je danas vadila i krv, doktorica se zabrinula sto mi je blijeda, da nije ponovo anemija, ali nije, hvala Bogu. Samo sam premrla od straha, jer sam bila na poslu kad je moj brat otisao po nalaze, nazvao me i rekao da su trombociti nesto boldirani, da nesto nije ok... I na kraju mu je, nakon pola sata cekanja, doktorica rekla da su u redu nalazi, da je sve u granicama normale, da comp. boldira svari povisene za 0.1 i za 1000 isto. Ona jos samo malo slini, kaze doktorica da je dobro, hvala Bogu. Jos mama da ozdravi i mozemo ponovo u skitnje. Sulty, cula sam se sa lilix danas, pa mozda nekada u subotu, ako mi ozdravimo skroz da vas ne bi zarazili, da izađemo sa bebicama? I Dzenana i Jelena, ako ozdravite i vi... Bas nas je uhvatila ova prehlada. Drasan, meni nisu jasne te mjerne jedinice za bilirubin, jesu ih mijenjali? Ja se sjecam da je Esma sa 18.9 zadrzana u bolnici i da je nisu pustili dok nije spalo ispod 16, sto je gornja granica normalnog(barem je tada bila)... Mislim, bilo je strasno odvojiti se od nje tih 48 sati, ali nakon toga-dijete zdravo. Bas mi je zao sto vas razvlace toliko... Jeste da smo i mi imali dramu na Jezeru, neke znaju, vec sam pricala, ali evo za Medi da je nista ne cudi u nasem zdravstvu. Nama rekli da je Esma AB- krva grupa, ja 0+, muz 0- (on donor, a ja primala transfuziju kad sam je rodila, oboje 100% sigurni), ubijedise nas da nije nase dijete, da su je zamijenili... Ja tih sat-dva kroz horor prosla, stisla Esmu i ne dam nikome da nam priđe, znam da sam nju rodila, 100%, ne dam svoje dijete... Da bi, na kraju, nakon sto istraga i pretraga po svim nalazima, priznali da je, dok je ona lezala kod njih, njihova sestra pogresno prepisala djetetu krvnu grupu i da je 0-! Grozim se pomisli da je djetetu mogla zatrebati krv dok je bila u bolnici i da su joj, ne dao Dragi Bog, mogli dati AB!!! Drage, nastavak slijedi, Esmi nema draze igracke od mog laptopa, ne da mi kucati
|
|
|
|