Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (24.3.2011 9:50:54)
|
Vega znaci zvijezda padalica. Arapi su dali to ime jednoj zvijezdi u Andromeda galaksiji, koja je 6. najsjajnija zvijezda u kosmosu, 4. puta sjajnija od Sunca. Medi, moja Vega je imala tu bakteriju. Ja sam se grozno sekirala, ali iz ove perspektive mislim da nisam trebala toliko. Rijesi se to. Jest zeznuto kad su tako mali, ali tako i grade imunitet, pa ima tu i neceg pozitivnog. Bitno je da joj nisu nasli bakteriju u grlu, jer onda bi morala piti antibiotike. Ovako cete zavrsiti sa tim kapima i proci ce to. Znam da se brines, ali nije to tako strasno. Meni je djelovalo uzasno, kazem ti, plakala sam po citave dane i nisam uopste spavala. Ali Vegic je, hvala bogu, za cas to prebrodila. Samo istrajte. Daji joj tu terapiju, a kad zavrsis, uradite bris grla i nosa svi: beba, ti, muz i ko god je oko bebe. Mi smo tri puta vadili briseve grla i nosa: moja Vega, muz, mama i ja. Prvi put je imala Vega bakteriju, drugi put je njoj hvala bogu proslo, ali je preslo na mog muza, pa je on pio antibiotike. Treci put smo svi bili cisti. To je problem, zna preci s jednog na drugog, zato je najbolej da svi vadite briseve grla i nosa. To ti nece reci ni jedan pedijatar, ali ja sam vrlo rano, na zalost, u Veginom zivotu shvatila da sve moras sam i u svemu si sam. Pedijatri nasi su katastrofa, kao i sve ostalo unasem drustvu. Vjestice, Vega jos ide na terapije. Imamo pregled 11. aprila i iskreno se nadam i molim dragog boga da ce do td sve biti u redu. Pozdrav svima. Uzivajte u dansenjem divnom danu.
|
|
|
|