Mirkica -> RE: Bebe od 0 -1 godine (25.3.2011 22:37:44)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica dubravka tako i ja, ujutro kad se probudim nemam pojam koliko puta sam je dojila tokom noći [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] krevetac joj je do mog, bez ogradice, pa je samo privučem i nastavim spavati nekad je vratim u njen krevetac, nekad ne a to što nije oduševljena dohranom, ne sekiraj se, nije ni moja ni sad sa 8 mjeseci nije oduševljena, sika joj je glavna ok je da s jabuke pređeš na mrkvu nek se odmah navikava na povrće, jer voće lakše prihvate, pa neki preporučuju da se radije krene sa povrćem, jer ako kreneš sa voćem, teže prihvate povrće ja sam svojoj dala prvo rižu, pa onda jabuku, pa nakon jabuke tikvicu bitno je da ne mješaš odmah sve , nego po jedan sastojak, a kad proba i jedno i drugo onda joj možeš čak zajendo davati jabuku i mrkvu (ja tako svojoj kombinujem to dvoje) mene su savjetovali s povrcem i to krompir prvo tako smo i poceli , kasnije mrkvu pa oboje rado jede onu zutu bundevu to je isto preporucljivo sada jede dva obroka podne povrce ili voce s rizom ( kruska ili jabuka ) a povrce nekada s mesom nekada bez creno meso ne podnosi dobro pa smo i izbacili navece dajemo zitarice to ne pravim nego kupim ono u kutijama i to jede i podnosi fino po noci doji cesto kao sto vjestica rece ni sama ne znam koliko puta kako kada ali i dalje mu je sika stavrno ono glavna.
|
|
|
|