Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (5.4.2011 22:46:05)
|
Bravo za Nadju!!!! To je prava curica i mirnica... Mi bili vani,kod prijatelja. A je malo bila dobra,malo je vristala,ali smo nekako izdrzali,a valjda i oni... Evo je nahranila i stavila u krevetic neka spava..Jos nije zaspala. Muz joj cuclu dodaje,ja nemam snage..Prevristala je cijeli dan,ne znam koji joj je djavo vise... K'o kraljici joj je sve podeseno i opet vristi... Ali eto,bar sma je navikla da zna,kad se svjetlo gasi,presvlacenje,muzikica i d atreba da spava... Vilo,vjeruj mi da tvoja beba nije nista "gora" od ostalih. Ti s ebar stignes ovdje javiti,ja upocetku nisam nikakmo bila na netu,jer nisam nista stizala,pa ni da jedem. Zato sma i u nesvjest padala. Pored i mame i muza. Ona je uzas bila. Pisala sma ti,znas vec. To dijete 24h maltene nije jezika uvlacilo. Ako je sustis kao na vatri da je...Uzmes je u ruke suti... I vremenom se sve samo sredilo. Sad je ona dobra beba. Ili sam se ja navikla. Desi joj s enekad kao danas,ali uprincipu nije losa. I dlaje hoce samo da se nosa,ali ja to vis ene primjecujem. Nosam i sta cu?! Nece ni to vjecno... Samo neka je zdrava... Zato nemoj da s ezalis,nedaj Boze da samo lezi i spava...Uvijek se toga sjeti... Jelena,to za bubrege. zeno draga mene jedan period u trudnoci,uzasno ledeja i noga boljela. To je bilo do ludila bolovi. odem kod ginekologa,skoro pa me odvuku,kaze on bubreg..pjesak ili kamen. Da idem urologu,pa ako nista on nerjesi,stave neku cjevcicu i premoste to,pa ne boli. Medjutim,ja nisam odmah otisla urologu,jer sam cekla termin,umedjuvremenu me prestalo. Nisu bubrezi bili nego je bebica,ovaj moj vrazicak,nalegao na nesto,pa su meni oci ispadale...Kad s emakla proslo je...Mozda je i kod tebe taj slucaj...
|
|
|
|