Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.4.2011 10:58:33)
|
evo mene opet na brzaka, slagah ja da cu imati vise vremena[sm=jezicek.gif] Super bebo, sretan mali rođendan[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dzenana, proleti nam vrijeme bas... Esmi za 8 dana rođendan, ako Bog da... A kao juce da sam s vama pila kaficu i bila na vježbama, a onda na vecer otišla u bolnicu[sm=smiley36.gif]. Pozeljela sam vas, ali ako nista vidimo se 21.[sm=smiley36.gif] Iman, ipak cemo se, izgleda, vidjeti, jer cemo mi tu u cetvrtak ili petak, tako veli ovaj tvoj djever, valjda zna sta prica[sm=smiley36.gif] Sulty, i vas sam pozeljela[sm=smiley1.gif] Jelena, odgovaram ti sad na fb[sm=smiley1.gif] Vidim pricate o stvarcicama, i ja sam najzadovoljnija h&m stvarcicama, nama donosi rodica iz svicarske, rođak iz norveske i jos mi je tonu stvari donijela prijateljica kad je bila u mađarskoj... Najbolje mi je ovo iz Svicarske, jer njoj mogu reci sta nam treba i uvijek pogodi[sm=smiley36.gif], bas smo mančici i esmi naručili iste haljinice i krasne su(je l' da, iman?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]), esma svoju bas cesto nosi[sm=smiley1.gif] A bodici su mi ovdje najbolji u iani, ali su preskupi, imamo 3, ja mislim, u tl su nelosi, a u lindexu su svi prelijepi ali im nije cemu kvalitet, svi su se poderali oko kopci... Mada Lindex i dalje volim jer ima neke neobicnije stvari nego u ostalim radnjama, pa je onako za foliranja[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|