Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.4.2011 13:01:32)
|
Jutro ili dan...Evo i nas d ase javimo...Necu reci dobar,jer je ovo vrijeme uzasno! Ja jucer vani u majici kratkih rukava i tanki dzepercic preko,sinoc u sakoicu izasla i vruce mi bilo,a danas bi kaput trebao... I da ostanemo zdravi?! Boze sacuvaj! Ja evo grijanje pojacala kao da je januar. Ova kenjkava ,jedva je uspavah,nece li bar jedan sat vremena odspavati. Kad je napolju to je najmirnije djete na svjetu,ali kucu mrzi bas...kao i mama,hahaha... Soraja sretan ti rodjendan ljepotice!!!Da si ziva i zdrava puno godina. I da te mama i tata slusaju,a ti da ih sto manje sikiras :) Mamina bebo sretan i vama mali rodjendanko! Da ih aBd ima jos puno,puno!!!! Rose,sto se tice krevetica,napisah ti..Uzas jedan.Sad se bojim drugi kupiti,da ne naidjem na isto sr... A treba nam i putni,kad budemo isli kod moje mame ili na vikendicu da ima da spava. Ja sma stranicu stalno dizala i spustala,jer sam A tako presvlacila. Ali opet to se ne bi smjelo tako rastelovati,ali hajde... Dzenana,ta teta na siranu je,kad udjes sa gornje strane,pa iudes desno,prva radnja s djecijom robom. Bodici su 8KM,ali su skoro svi kratkih rukava.Ja jos nisam pocela s kratkim. A nije mi je tesko oblaciti,nekad place,a nekad je sretna. Posebno je sretna kad joj pelenu skinem,pa joj puhnem u kokicu,hahaha... ja njene srece,sve se glasno smije... Ja A najvise suknjice i haljinice oblacim,pa tako nam najbolje odgovaraju dugi rukavi.Ona je najcesce u haljinicama,nekad u nekim gegicama,ili trenerkici. Cickolini,zavidim ti na vremenu..Uh.... Javim ti s ena FB za bodice :) Uzela bi bar 2-3 da vidim kakvi su. A da ti ovo sve ne optereti nanu? Jadna zena,ima d aje zatrpas torbama. Joj smao da se meni uvaliti u te vase radnje,hehehe... A mozda i odemo negdje vani malo u kupovinu,nista nije iskljuceno :) A sto govorite za cickavu kosu,joj ja zudim za cickavom kosom.Meni je blago valovita,ali ja bi da mi je skroz,skroz ono kovrdzava[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A u porodici ima cickavih ljudi,pa mozda Adna povuce na nekog. daj Boze...Za sad je naslijedila krupne,svjetlo,svjetlo plave oke od tate ili dede,a mozda i od dajdze,i amin maleni prcasti nosic :) Iman,vama je Zagreb blizu...Vi vazada mozete otici... Mi smo bili zadnje dvije godine u Bihacu kod prijatelja za 1.Maj ijedne godine smo otisli i do HR,ma super nam bilo. I ove bi godine da je malo A veca..Meni je Bihac predivan,ali je bas daleko... Uh... I da,i ja jedva,jedva,jedva cekam da aBd cujemo to MAMA!!! Da sma znala da je ovako lijepo biti mama,do sada bi ih troje imala,hehehe...
|
|
|
|