m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.4.2011 19:55:02)
|
Samo da vam se sekundu pozalim,malo je ot al eto...sve se zalite na sveki ali ja cu sad na mamu..izludila sam maloprije,drzi ona A i vidim da ga je pustila da stoji na nogama,skroz se oslonio na njih,ja kazem nemoj ga pustat da se skroz osloni...kaze ona vi ste sa tri mjeseca bile u stalku,reko sad stave sa tri mjeseca i tri dana ali ja ne mislim da beba tada moze stajat..ona nista,jos govori ta-ta i nastavlja..sestra jela makarone sa sirom i ona ti njemu da lizne..ama nije mi sto ce liznut,znam da mu nista nece biti od liza ali ako pustim sutra ce mu dati da gricne..ja ustala i kazem nemoj sad stvarno..nekad se pravi da ne cuje..sve pokusavam biti uljudna,zao mi jer brzo idemo ali ne volim sto apsolutno me mnozi sa nulom sve dok ga ja ne uzmem...evo sad dosli gosti,A zaspo a ja ko budala placem u sobi....sta da joj kazem..sta mislite jel ok da on tako tata.. A glava me strahota boli i umorna sam od jutros..uff teska dana.. Nejra nisam imala nista slicno ali sam ovdje citala da takvih promjena bude kad trebas dobiti..nadam se d aje to,ustraj i izdrzi.. Samedi bravo za turu,vjerujem da ste se izmorile,nek se vise ne vraca.. HAHA sad kad rece da si Haruna vodila,jel ti imas sina Hamzu..onda smo se srele danas u DZ:)) Cickolini,meni ne reba posiljka ali kad ti nekad bude usput bil mogla pogledati kakve kasice i hapice imaju gore,i koje ad mlijeko je najbolje.. Nema nam Djeni da nju pitam,njena Marisa vec sve to hapi uveliko pa ako ti ne bude tesko nekad..:))nadam se da je Djeni ok... Dubravka,ohrabrila si me..cestitam vam na sunetluku,bas volim cuti tako lijepe price..:))
|
|
|
|