Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (13.4.2011 21:46:49)
|
Evo i mene..Vala sam umorna,a vise nervozna.. Adna cijeli dan nije htjela da spava,nosala sam je,sta cu?! Evo je jos nespava...Lezi u sobi,i pomalo kenjka,pa uljecem da joj stavim dudu. I ona nervozna cim je u kuci,kao i ja.... m.i.n.o bas mi je zao to zbog mame. Da ne ides brzo,rekla bi ti odbrusi joj pa kako god,a ovako strpi se malo.Nemoj joj nista govoriti,bice ti zao. Uzmi djete i pomalo je makni od nje,kad vidis da ima te glupe naume. A strpi malo,progutaj,da nezalis kasnije... Ja se moram na sveki pozaligti..UH... Nekad me sramota da se i zalim,jer mi je stvarno valjala u zivotu,i kuhala mi i cistila i sve... Ali me ubi sa svojim savjetima i s tim kako je njena cerka ovo,kako ono oko djeteta. Ako sam ja nesto kupila A,mali od cerke je vec to davno imao i vec su mu todavno kupili. Ako je A nervozna i place,nije to nista,jer taj mali je stalno plakao. Ako ona satima place,opet je to nista jer se ovaj nije gasio 22h dnevno nikada????? Halooo..pa djete bi crklo da bez prestanka place22h,a eto taj je plakao... Oni zive vani,pa eto tamo su bodiji kvalitetniji,i haljine,a ovdje sto ja kupim je sve bezveze...Kako je onaj krevetac super,a moj se vec rastimao i kako ovdje nema se kupiti dobrih... Kako moja kolica nemaju amortizere,a njihova imaju,pa se moja bebica trucka,a ona nista ne osjeti dok se voza...Kako on spava na anatomskom jogiju,i ako je i nas anatomski to nije to... Kako ovo...kako ono...Onda dodje,odmah je uzima u ruke,ako je ona u ljulji,malo je nosa i ode..kasnije ja A spustimu ljulju ona vristi,jer hoce i dalje da se nosa,a mene ruke vise bole... Ili cim dodje hoce da je uspava,pa mi recimo djete zaspi oko 19h i onda nece do iza ponoci... Ona nije dojila,pa su mislili da necu ni ja sigurno moci..Evo hvala Bogu mogu,e sad je prica da je i ona dojila neka 2mj.a znam da nije...E pa ja evo dojim tri... Jojjjjjj Ma joj 1000 stvari...
|
|
|
|