Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.4.2011 12:17:00)
|
Dobro jutro drage moje, crkoh dok vas iscitah, bas ste mi vrijednice[sm=bravo.gif] Jelena, sada se sjetih, forumasica Misur ima Luku i Anu hehehe, to izgleda sretna kombinacija[sm=smiley1.gif] Joj nemojte opet o kilama[sm=smiley13.gif]... ja stvarno ne znam, svi kazu da sam smrsala, ali to nije ni blizu onoliko koliko bih trebala, ja sam prije trudnoce imala 55kg, a sada 63... ali, hajde, otici ce i to nekada, samo neka mi je dijete zivo i zdravo... O svekrvama, ja mogu samo, hvala Bogu, da kucnem u drvo! Cinjenica da je moja daleko, ali kada se vidimo onda smo po barem 10ak dana 24h dnevno zajedno i nemam se na sta zaliti. A mm iz nekog razloga kad god nas dvije negdje odemo, ili ostanemo same kuci, pita:"Jeste se to svađale?", a nas dvije uvijek uglas odgovorimo:"Tukle se." i on, jadan, svaki put isto, valjda kako radi sa zenama u kancelariji, naslusa se svega o svekrvama, pa sve se boji nas dvije cemo nesto, ali nama stvarno super. I stvarno otvorenije s njom pricam, nego sa mamom, jer s njom mogu bas o svemu. S druge strane, mama cuva Esmu i sve radi bas kako joj mi kazemo, ni do parka je ne izvede da ne pita. Hvala Bogu, opet kazem, jer znam cega sve ima... Esmic bali vec danima, kao da ce neki novi zubici, ali ne vidim gdje... Inace, tako me divno zove mama po citav dan, a ja se topim od miline[sm=smiley1.gif]. Sinoc mi je bila sega, sjela mi u krilo i duri se nesto, poce me cupati za kosu, udarati:"Ama sta ti je, dijete drago?", vidim nesto nervoza neka, kad ona sakri oci rukama i kaze:"Bu!", i ja skontam da se obicno igramo tako kad je uzmem u krilo, njoj nije jasno sto se ne igram, a ja ne kontam sta joj je[sm=smiley36.gif] A to za "jesi li opet trudna?", vi ste dobre, teta iz konzuma i nepoznata zena, ja izasla jedno vece(dok sam jos imala 70kg) sa drugaricom, kad bivši, tj. moja prva ljubav (kada me vidio trudnu i to je bila sega, pogleda me, ni zdravo ni nista, nego:"U, j*** te, jesmo ostarili!"[sm=jezicek.gif]), gleda me on i kaze: Je l' to odmah drugo?, a meni fakat bilo sega, rekoh: nije, vala, nego vidjela kako mi fino stoji trudnoca, pa drzim taj image sad[sm=smiley1.gif], on crk'o od smijeha
|
|
|
|