NejraS -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.4.2011 14:20:39)
|
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa IZVORNA PORUKA: NejraS IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Zato se Adna sinoc probudila 4 puta. Ja taman zaspim,ona proplace.Jede i nastavi spavati,ali ja ne mogu odmah zaspati,i taman zaspim,opet budjenje. A danju nece da spava..Zaspi po 15-tak min i to je sve... Joj smao da mi je jednu,ali jednu noc u komadu zaspati razumijem te :) da je i meni samo jednu noc da odspavam bez budjenja...nije lahko biti majka...moj mali sinoc u pola 9 zaspao pa se u 1 probudio pa u 4 sto je super i onda u 5 u 6 u 7 u 8 i tada je i ustao ovo od 4 do 8 budjenje me izludilo ko vampir sam.... Ma ne zalim se,meni nije tesko. Nece ni ovo vjecno biti,samo kazem bas bi voljela. Ja uzivam u svemu kao i sve mi..Volim i d aje nosam i da se mazim s njom,da joj pjevam,tepam... Ali eto,pozeleljela sam da odspavam u komadu. Kaze muz hajde,ja cu biti s njom,jendu noc cemo joj flasicu dati...Ali ne mogu ja to,zao mi je,a i ne bi mogla zaspati,opet bi sve mislila o njoj meni mama isto kaze hajde kaze donesi je meni ja cu je jednu noc cuvati i dacu joj hapu a ti idi kuci spavaj...ma koliko to primamljivo zvucalo, sada ne mogu zamisliti da zaspem a da pored mene u kreveticu nije moja mrvica mala...svaki minut je dragocjen,..
|
|
|
|