Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (20.4.2011 8:38:08)
|
Jutro svima, Vjerovali ili ne, Vegic mi jos spava. Ona se obicno nadigne u 6, ali pustila mamu da se malo odmori. Ja sam opet spavala pored nje i pipala je svakih 15 minuta, ali hvala bogu nisam osjetila da je nesto topla, pa joj nisam ni mjerila tempraturu u toku noci, niti stavljala obloge, mada sam imala sve pripremljeno za ne daj boze. Muz mi je sladak: on je spavao u dnevnom boravku,a li navijao sat svakih 2 sata, pa se dizao da nas provjerava. ja to nisam ni skontala, vec mi kaze jutros. Boze dragi, ima li vece ljubavi od ljubavi prema ovoj nasoj djeci. Niko od nas vise ne postoji, samo oni. Samo nek su nam zivi i zdravi. Delfin, hvala na infu. I ja mislimd a je ovo od zubica, jer vidim da joj ko probija gornji zubic, njoj tek treci, ona to polako. A drago mi je ako je curica, da imas i decka i djevojcicu. Esmina mamo, drago mi je da Salki nije bilo nista pri padu. Mene je toga vazda strah. Ja okruzim Vegu onim naslonjacima od kauca i kad sa mnom spava, mada ona to moze u sekundi preskocit. Evo sad spava na mom krevetu, jer je sinoc spavala sa mnom, a ja malo malo provirujem da je uhvatim kad se budi da mi ne dao bog ne padne. Rimljanka, hvala na lijepim zeljama. Nadam se da je temperatura iza nas. Mada cu ja nju i danas nosati. Ne mozes joj objasniti kad je mala, a ona bi samo da se igra i da hoda. Pa smo je juce mama i ja, a tajo kad je dosao kuci nosali. Njoj to sve neobicno, konta sta me nosaju kad ja znam hodat [sm=smiley36.gif]. Al bila je juce i kenjkava, mace mamino. Smantalo je valjda. Leena i Esma, hvala na lijepim zeljama. Mi vam necemo dolaziti sutra [sm=smiley13.gif], a tako smo se radovale. Nadam se da Vegica nece vise imati temperaturu, ali bojim se da je dovodim da ne zarazimo neku dragu bebicu, ne dao nam Bog. Poklon i slavlje onda naknadno. Bas mi je zao, eno nam poklona spakovanog i bas sam nesto bila sretna sto cemo slaviti. Esma nam je posebna. Ona nam se rodila prva u raji. Tad je sve pocelo, hahahahahahahaha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Boze kad se sjetim kako smo sve bile vesele kad si nam javila da nam se rodila Esmica, sjecam se i posta tvog kako si rekla da je ista tata. Pa kad si mi napisala kako je prosao porod (na kraju, skoro identican mom!). Iskreno, predivni momenti. I tako mi je drago da smo kroz sve to skupa prosle. A jos mi je draze da je Esmica ispala tako divna curica. Zlato nase. Ona je meni najpametnija u raji, definitivno. Ja je hvalim gdje god odem, ko da je moja. Zlato nase drago, zelim joj od srca predivan zivot i da nam bude sretna i vesela, da bude dobar covjek, da joj Bog dragi da sve sto joj ti pozelis i jos vise. Bjezi, rasplakah se od ljepote [sm=smiley1.gif]. Samedi, kako nam je Nejra danas? A za ljutnju, moja Vega stisne rukicama i zavristi od ljutnje kad nesto nije po njenom.
|
|
|
|