Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (21.4.2011 7:48:23)
|
Jutro svima, Vegica jos pajki, a ja lagano ispijam kaficu. Jest lijepo kad me pusti da ujutro popijem kafu s mirom. To se desilo juce, a evo i jutros. Vala mogla bi to usvojiti ko naviku. Al dabogda. Ovo ona duza spava, jer skoro nikako ne spava po danu, a smorila je ova prehlada ili zubici ili sta li jej vec. Hvala bogu, nema visoku temperaturu, sad samo kise i po malo slini, ali to je super. Vidjecemo kakva ce danas biti. Juce i prekjuce joj nisam dala da hoda, pa sam ja smorena, jer sam je samo nosala. Nadam se da ce danas da se vrati na svoje staro, jer je i njoj vise dosadilo da je nosam. Samedi, jako mi je drago da nam je Nejrica dobro. I neka je vani sa nenom, super da imate bastu, to je zakon. Iman, moja Vegica je non stop pravila taj mostic. Ja sam je pustala. Jos posebno ako je sretna, onda stalno. I ja sam se ko malo bojala boli li je i zbog vratica, onda skontam ma ona sama to radi, znaci da je u redu. A za debljinu, ne sekiraj se, spasce to kad prestanes dojiti. Nek ti dojis svoje zlato, to je najbitnije. Ben, dobro dosla u opstu brigu oko kilaze [sm=smiley36.gif]. Sve smo na pocetku vazda zabrinute. Ja sam sebi rekla, drugo ako bog da kad budem imala, ma necu ga vagati. Samo se covjek bezveze optereti time i sekira. Ja sam na kraju i prestal dojiti zato sto sam se bojala da mi Vega ne dobiva dovoljno, a u stvari sad kad skontam, Vega je bila suepr zdrava i dobivala je onoliko koliko je ona trebala. Zato ti mila samo doji, ne uvodi prehranu i ne vagaj je. To ti je moj iskreni savjet. Eno je probudila se. Ljubim vas...
|
|
|
|