tukica -> RE: Bebe od 0 -1 godine (21.4.2011 11:51:30)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: tukica E hajte, zene pomagajte opet... novpecena mama sam, pa sam zabrinuta oko svega... daakle, moja bebica je imapovecann bilirubin kada smo dosli kuci iz bolnice i rekli su mi daa je pun suncam i dojim... to sam i radila imislim daje sve bilo ok, budila se vise puta po danu i noci da jede i to je to... danas je npunila 10 dana i sad nekako stalno spava... malo jede, i onda spava po 3 sata... ne znam da li je to normalno... navikla sam da se bebe stalno bude, a ova moja samo spava... znam kada im je uvecan bilirubin da su pospani, pa kontam da se to opet nije povecalo???? Tukice koliko beba ima stolica dnevno. Trebala bi da češće kaki. Svakako se posavjetuj sa patronažnom, a ako si u Sarajevu (jer za SA) znam mjerenje bilirubina na Pedijatriji je dosta jednostavno, pa ako patronažna misli da bi trebalo možete i to odraditi. Bebe sa žuticom su dosta uspavane i mirne, zato ih treba često buditi i hraniti jer se bilirubin izbacuje stolicom. Eh hvala Bogu, sve je ok, bila nam je patronazna jutros (fina neka teta, ziba) i rekla da je sve ok, beba super napreduje, udebljala se i kaze zato sto puno jede, puno i spava... A beba ima nekih 4-5 stolica dnevno...
|
|
|
|