Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (26.4.2011 9:18:30)
|
Dobro jutro i od mene. Moj mali evo zaspao, pa i ja kafenišem i gledam Fox life :) Mada će se on brzo i probuditi, ovo je samo malo drijemanje :)) Ja sam se vala k'o fino i naspavala...budio se on (standardno) na svaka 2h, al ja to već mehanički odrađujem hehe...Kod mene još uvijek nema tih okretanja, još smo mali, ali zato je krenulo sa pravim gugutanjem i da se baš smije (trese se kad se smije hehe)...a još škakljiv na sve strane, pa kad mu pelenu oblačim, hoće mu nešto biti - umire od šege :) Meni će za 4 dana puna godina dana kako nisam dobila, a jajnici me baš boluckaju, pa sve kontam da bi moglo krenuti ovih dana...Nadam se da je false alarm i da će oduljiti sa dolaskom još malo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Al haj, i ako dođe, valaa oćejfila sam bez nje hehe...tješe me priče da manje bole nakon poroda, jer inače prije nisam mogla živjeti bez spasmexa, buskopana, kafetin menstruala...što ti je žensko, nikad mirno :) Joj mutna vremena...pročitah da će biti kiše, šmrc! Ne znam šta ću u kući raditi čitav dan (mislim, imam ja šta raditi, ali sve mi je mrsko po kući raditi hehe)... Mi 28. aprila odosmo snimati kukove. Valjda bude sve OK, obzirom da smo široki povoj koristili prvih 10-ak dana i odustali od njega...A i 1. maj nam je otpao, MM nije stigao pasoš da dobije na vrijeme, bilo nekakvih komplikacija jbg...tako da smo sinoć konali šta ćemo, gdje ćemo...meni se ne da na more, jer ću od juna do augusta biti tamo...a u Sa kiša..možda da svratimo do Mostara, onako, na dan... eto, svačeg ja sabahilde napisah :))
|
|
|
|