Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (25.4.2011 22:56:40)
|
Evo i nas... Izgleda da svi hodamo,pa se slabije i javljamo... Uh,sto se tice tih stvari,izgleda da je kod svih slicna situacija. Ja sma vec u deficitu s ormarima za Adninu gardarobu. Masu stvari nije nikako obukla,a nesto smo samo probali. Ja nsiam jos nikome davala,i nemam kome,a i mnogih stvari mi se jos uvijek tesko odreci. Jos nam je dijaspora pocela da stize. Jucer sam dobila iz Holandije veliku kesu novih stvarcica za A,ali sreca sve je broj 80,ili 86,ap cak nesto i malo vece. bas sma sretna sto su sve lijepe stvari,a velike,jer sad za sad imam svega viska... Dobili smo i divan rusacic,i podligu za presvlacenje i posteljinu :))) A sutra nam stizu stvarcice iz Ceske! nadam se isto vecim brojevima :) Lady,jesi li uzela tubu? Jeste li je probali? Jedva cekam da vidim slicice... Ali ono sto mi treba,jesu trakice ili marame za glavu? Znate li gdje ih ima kupiti,ali da su malo ljepse i neobicne,da nisu one jednostavne? I jos nesto sto me prepalo veceras. mama mi je dosla,pa smo muz i ja izasli prosetati,a A ostavili s mojom mamom i njegovom. Ona im je histericno pocela da place. Nikako je nisu mogli smiriti.Nosali je duda,sve zivo,samo je vristala. Ja kad sma dosla,uzela je,malo je nosala,ona jeca,kad me osjetila prestala je da place. Ako se bude ovako vezala za mene,bas ce onda biti zeznuto,necu nigdje moci maci od nje, opet kontam nije ni to vjecno. Tako mi je bilo zao,sve bi sebe udarala,sto sam izasla,a nju ostavila...
|
|
|
|