Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (24.4.2011 16:03:22)
|
Ja opet brzinski da se javim, sinoc sam do 3 ujutro bila na bratovoj svadbi (svekrva odvela esmu oko 10 kuci da spava), a jutros morala raditi nesto za posao i sad cekam da mm uspava Esmu i da i ja malo legnem nakon 3 dana slavlja[sm=smiley1.gif] Iman, imam sliku, ali ne same torte nego i esma je na slici, pa saljem a.s.a.p., na sestrinom su mi aparatu te. Dijete je imalo jednu svijecu, a dva rođendana i 4 torte i na sve četiri puhala tu svijecu i sve 4 se pojele[sm=jezicek.gif], kazem ja mm: Bice ova mala zeznuta, vidis kako je pocela[sm=jezicek.gif]. A ono sto ne mozes vidjeti na slici je da je preeeeeukusna torta! Bas sam osusevljena! Imam i ruznijih vijesti, nisam dobila godisnji, i mi tek u petak krecemo u Bihac i garant cemo se mimoici... Jedino kontam ako i vi krecete poslije posla, mozda se usput negdje sretnemo da popijemo kafu? Btw, mislim da to nisu zubi, rano je za te zube bas... Ali ne znam sta bi moglo biti. Rime, Cickolini, Salkina:P sretni mali rođendani! Lilix, vama sam poslala poruku, ali evo i ovdje da vam cestitam, cujemo se da se vidimo, meni sutra ujutro jedan posao, a poslije snimanje do na vece, probat cemo utorak ili srijedu. Do kad si na godisnjem? Sretan Uskrs / Vaskrs svima koji slave!
|
|
|
|