idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (24.4.2011 10:02:36)
|
hello, drage moje.. evo, na brzaka, prije svega sretan rodjendan maloj ljepotici Berini i, naravno, ponosnim roditeljima.. lilix, big hug i milion kissica svima vama... Cickolini, sretan mali rodjossss Zatim, sretan Uskrs i Vaskrs svima koji slave... Ja cu samo brzinski da mahnem i virnem ima li kakvih novina :) Kod nas je veselo pravo.. mama je najblaze receno komirana... Juce 25 gostiju, danas ocekujem isto toliko, ali danas slavimo sa djecicom, tako da mi nije tesko.. mada me krsta razvaljuju, uzaaaaaaaasno... moj Imi je sav bitan.. ko da zna da mu je rodjendan i da je sva ova trka frka oko njega.. S druge strane, Tarik se pravo buni :) dusa lijepa, juce mi se pravo sazalilo, doslo mi samu sebe da spucam sakom.... hajde sto sam se zaista preforsirala, ali valjalo je docekati 25 matoraca i matorki, ali sto sam jela juce onako snogu samo jednom.. Navece, kad sam legla, bebi se toliko poceo razvlaciti, gurati, lupkati... bas mi nesto zao doslo.. ali, sta da radim, ipak je sveovo za njegovog velikog brata, pa sljedece godine aBd bice i za njega isto ovako.. eto ja se nadam da cu rezivjeti jos ovaj dan, pa onda uzimam day off.. fakat cu da odmorim... odoh citati sta ima novo, dok mi mama ne dodje da pocnemo sa pripremama hrane i zezancija...uh... ljuuuuuuuuuuuuubimoooooooo sveee
|
|
|
|