m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (30.4.2011 21:53:47)
|
Vece.... Cickolini,evo sve ti je vec receno..nemoj se sekirat a kad ce ti cika doktor vec na vrata doci bujrum mu..nek se malo druze..nemoze nikako za jednog pregleda doktor sve docekat od beba...pusa za vas dvije.. Sunce...pa di ste mi vas dvije..joj nikako naci vremena da se redovno pratimo i jadamo..valjda cemo nekad uci u stos mada ja i sad nekad stavim A preko koljena i tipkam..sreca moja pa voli takav polozaj..zna i deset_ minuta miran biti:))pusa i za vas dvije Rime..nas je sa dva mjeseca mucila stolica..kakio je svaki dan ali jeeeeedva....jednom sam mu morala sapun staviti vec se bio kocenio od bola..pio je i caj ali slabo..ludi on ludim ja,plac je bio poslije svake flasice..kad se sjetim samo,sad me strah nadohrane zbog toga..trajalo je to deset_ak dana i onda kako doslo tako proslo..mislim da se Adnica nece naviknut da iskljucivo sa cajem ima ok stolicu..evo Arman je zadnja dva puta imao bas zelenu,nije prehladjen,jede kao i uvijek..kad jutros zuti se kaketa:))ja bih davala dok se malo ne ustabili...inace nista nema da skroz olaksa,dobro je da ti je caj djelovao od prve,kod nas nije..pusa i za vas..strpljivosti tezi:)) Esmina ti izgleda stanujes u istoj zgradi gdje i moja tetka stanuje:))Drago mi je da ste se vidjele..:))Sa lko ce uskoro dodat i ono A pa ce to biti potpuno:))super Neko je spominjao problem da beba samo hoce da se nosa..evo moj primjer..A je zadnjih dana bio nesnosan,nece napolju u kolica,kuci nema smiraja ako nije u rukama..e sad ne znam kod tebe kako je ali meni se ovo desavalo kad je mm dosao preko praznika,pa bio i njegov brat i plus tih dana bili kod svekrve..cim ga jedno uzme,drugo dovikuje daj ga meni,onda ide treci..i u krug..hem se unervozio hem naucio na ruke..nije djaba receno puno baba pa kilavo dijete..kad su svi otisli i mi dosli kod mame,prvi dan ja ludila..on samo na ruke ali pomalo sam ga oducavala..pustim pjesme,bilo kakve smao da pjeva i iznad njega pjevala,budalesala,malo ga vrtila,okretala na stomak..ako ce ustati jedan krug po stanu i opet da legne...pa na podlogu ga stavim iako mu jos nije zanimljiva a ja nesto radim ali smao mu pricam,sta bilo..ionako ne razumije..napolju ako krene bas plakati ja se izdvojim negdje sa strane i malo ga izvadim,pronosam i opet u kolica da zaspi..bitno da sam sama ja sa njim tj.da ostanes dosljedna jednom..ja sam grijesila pa nesto pokusam cim vidim na prvu ne pali odustajala..polahko samo doce na svoje.. Lady kako li nam je N...ja vjerujem da je to samo trenutno stanje i vratice se ona na svoje staro.. Svima veliki pozz i lijep provod a prije svega odmor zelim...
|
|
|
|