Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (2.5.2011 8:57:24)
|
Cao svima, Samo na brzinu da vam se javim. Mi, na zalost, ne odosmo u Dubrovnik. U petak mi Vega dobila temperaturu. Vec tri noci ne spavamo, temperatura je pravo visoka, skoci na 40. Pa je u sred noci tusiramo, skidamo temperaturu kako znamo i umijemo. Juce je urin pokazao da ima upalu mokracnih kanala. Toliko je pazim i vidi sad ovo. Valjdja joj malo oslabio imunitet: te vakcina, te dva zubica nikla i eto bila je podloznija upalama. Ja sam ova tri dana van sebe. Umremo i muz i ja od straha kad skoci na 40. Juce je dobila i antibiotike, pa ce ako bog da sad oni valjda pomoci. Dusa draga, u svemu ovome, ona je tako divno dijete. Vesela je jos uvijek, ali bi se samo mazila. Sinoc je prvi put doduse pristala da spava izmedju nas dvoje, do sinoc je samo htjela da spava na nama. Valjda se i ona prepala. Mi smo iscprljeni, ali nekako ti bog dragi da snage u ovakvim situacijama, i nisam iscrpljena s obzirom na ovoliko nespavanje i brigu. Mama mi je juce dosla, pa smo odspavali muz i ja pola sata. Doci ce i danas poslijepodne. Ko sto moj muz kaze, hvala bogu pa ne odosmo u Dubrovnik. Ne dao mi bog da mi se ovako nesto desilo na putu. Uglavnom, bice dobro ako bog da, ali bas je zeznuto. Nije lako biti roditelj. Tek sad razumijem svoje roditelje. Kolika je to briga i ljubav. Drzite nam fige da ozdravimo sto prije, a mi cemo vas citat pomalo, ali ne zamjerite sto vas ne komentarisemo, jer bas nam je sad frka. Samo se nadam da su ostale bebice zdravo.
|
|
|
|