Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.5.2011 12:00:02)
|
Esmina mamo, hvala ti na savjetu. Ne mogu ti opisati kako mi je tesko sto nece meni u sred noci. Sigurno je ljuta, tako ja to nekako i dozivljavam, jer jesam je ja kupala. A onda sama sebi kazem: ma sta te briga, nek je Lado nosa, lakse tebi. Ali nije tako, bas sam tuzna sto nece meni. Ali ako bog da, ko sto i ti kazes, proci ce to. A koledz je Inernational University of Sarajevo, i dole je u Hrasnickoj ulici, turski je inace. Ja sam inzinjer po struci, a imaju izmedju ostalog i taj fakultet. A moja Vega je prestala cuclati sa tri mjeseca kad je doslo vrijeme da joj zamjenimo za vecu. Nit je htjela manju, nit vecu. Tako da vidjecemo sta ce Salko uraditi po tom pitanju [sm=smiley36.gif] Iman, svaka cast na kreativnosti, pa znas praviti tako divne torte. Ja sam ti inace tokmak za te stvari, ali zato moja sestra, ma sve zna. Ko umjetnik, sve joj ide od ruke. A za 100 grama ne sekiraj se, oni sad puno vise trose, zato i ne dobivaju toliko. Bitno je da je ona zdrava. A grlo ce brzo proci, samo ti njoj ispiraj nosic i daji tekucine, ko sto ti je dr rekla.
|
|
|
|