m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.5.2011 9:29:02)
|
Jutric..... Cickolini slazem se sa Lady a posebno nemoj da izbije obrok dojenja radi toga,nadji neko vrijeme izmedju...moja mama je neki dan A dala mrkvice dok mene nije bilo i presutila mi,ja se vratim u sobu vidim on nesto izbacuje narandjasto..jos ne zna naravno dobro gutati i zvakati pa vise izadje napolje..ja cu poceti se 4 mjeseca jer smo mi na AD odpocetka..i ja jedva cekam,to je zelja pomjesana sa strahom:)) A evo spava a ja polahko kuckam da se ne probudi..hvala Bogu cuna mi djeluje ok,sinoc mu nisam u noci mjenjala zavoj i bila sam sigurna da ce se zalijepiti ali nije...al sto je dijete huja,ja ga drzim on spustio glavu i zmiri,ja ga spustim on dreka,ja dignem zmiri,spustim dreka..i pustim malo da dreci i u sekundi usuti i samo zaspa..tacno se bori da ne spava..:))al zato navece lijepo u osam zijeva,najkasnije do pola devet zaspi i ujutro oko sest se budi,ja ga stavim malo na noge i do sedam nastavimo..sat vremena presvlacenja,igranja i opet zaspi..bas mi se svidja ovaj ritam:))Danas cemo malo izac prosvrljat gradom,hrana pri kraju,gaze moram kupit jer je sutra nedjelja.. Svima zelim jaaako lijep dan... Uhh i da vam kazem,sama sebi imam upitnik nad glavom,sad se kontam sa sestrom sta cemo doruckovat i jareko ja bi iz jedne lijepe buregdjinice burek..ona me gleda,ja se gledam..burek u ova doba ali mi se bas jede...grozna sam:)
|
|
|
|