Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.6.2011 10:19:05)
|
IZVORNA PORUKA: Cickolini Hej drage moje ... evo i nas. Internet mi je ovih dana pravio probleme ne znam zasto, ali rijesilo se napokon. Jesmo li vam nedostajale??? Kasnije cu da fino iscitam sta ste pisale. Koliko sam upratila bile ste na kafici .... bas vam zavidim :) Organizujemo jednu obavezno kad dodjem. Daania nije imala reakcija na vakcinu. Hvala Bogu to je dobro proslo i nema vakcine do rodjendana. Pajkili smo manje vise fino. Budila se oko dva i cetri, ali ja je samo okrenem na drugu stranu i onda nastavi da spava. Oko 5.15 smo papali i nastavili do pola 9. Ovdje lijepo vrijeme, a sutra se ne radi. Pa smo planirali D voditi na bazen za bebice tj bazen gdje je temperatura veca i da se kupaju mama i tata sa bebicom sojom :) Super Bebo hvala ti sto pitas za nas i sto si nas se sjetila ... Tu sm sve vrijeme. Mastam da sam na odmoru, ali nisam hehe Kako ste mi vas dvoje??? Citam bebac nervozan. Jesu li vam vec to zubici krenuli??? Ljuuubimo sve mamice i bebice i javimo se kad iscitamo sta sve pisale !!! Jooj, gore kod vas svega :) pa i bazen za bebe...ovdje tek počeli sa bazenima za odrasle, Bog sami zna kad ćemo i do toga doći :) Mi smo neki dan kupili malom bazenčić za more, pa vidjećemo kako će funkcionisati :) A mali je dobar hB, al eto, kod njega nešto naopako, pa zubići krenuli "pogrešnim" redoslijedom - izletila mu donja četvorka prva :) Kako je D. ekcem? Povlačili se? Evo moj hairlija sad zaspao, odoh i ja popit kafu na miru, pa mi ga valja spremati za hodnje... I znate li gdje se ima kupiti kišobran za kolica? Je li ima veze koja su, ako da, kod mene su Graco.. dubravka01 - super, pa nek je i iz šale :)
|
|
|
|