Anoniman -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.6.2011 12:54:31)
|
Taurus ma cini mi se da joj nije nista, ali nocas nije htjela spavati. Sto se tice mlijeka moja je do 3,5mj pial hipp, pa nije vise htjela pa joj damo aptamil, pa nije htjela, pa bebelac, pa novalac, pa impamil...ma uglavnom nema sta nismo rpobali i dijete nije htjelo tako da sam ja sa nekih 8 mjeseci uvela kravlje. Iz pocetka sam razblazivala sa vodom, pa posle 2,8, i tek oko godine 3,2. Takodje sto se tice tute Sulty ne slazem se sa tobom, od moje sestre djecaci, jednom dvije i po godine, jednom 16 mjeseci obojica od prije godine piske na tutu. Kod mene Ana od osmog-devetog mjeseca uvijek kaki na tutu jedino ako ja necu da je skinem, a ne moze sama sebi da strgne pelenu, ali i tada je vriska. Sve cesce piski isto u tutu, cak je i sama trazi cesto. Da sam ja redovnija i istrajnija vec bi skinuli pelenu. Sve je to od djeteta do djeteta. Ja svoju stavljam na tutu od nekih 6,5-7 mjeseci, cim je samostalno mogla sjediti i sad nam je ritual svako jutro cim se budi skida se i sjeda na tutu i ne ustaje dok ne obavi i kad podje spavati isto tako tuta. Ja smatram da treba dijete od malena uciti da sjedi na tuti, nije bitno da obavi nesto, vec da stice naviku da se tu treba sjediti, a posle da se tu treba nesto raditi, a posle i sta raditi, a tek zatim i traziti tutu.
|
|
|
|