Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.6.2011 23:09:10)
|
Vecer.. Evo i nas... Adna zaspala prije 20h . Za cudo Bozije. Ali cijeli dan nije spavala. Nana je nosala i na rukama zaspala. U snu joj pelenu promjenih,a pidzamu joj nisam obukla,necu d aje razbidim. Taurus,i ja primjetim da mi kao A manje jede ovih dan dva..Da li je moguce da je od zubica? Doduse ona doji. Sve nesto nekoliko minuta i nece. Pa je ja cesce stavljam i forsiram. A trpa sve zivo u usta. I to jos odavno. A bali strasno. Svako malo je presvlacim,jer joj je sve mokro. A sipercic je zulja,pa necu d aje mucim. Cak kad je u AS,trpa onaj kaism kojim je vezana u usta. Cickolini,pa gdje si ti??? Avatar je med medeni :) Uh,blago vam se za taj bazen... Esmina,bas mi je zao..Brzo ozdravljenje!!! I htjela sma vas jos pitati,je li normalno da se posle poroda ima menzes,pa onda nema??? Ja sma odmah nakon 40 dana dobila,pa nakon toga za 10 dana opet dobila i vise nista.To je bilo 3.4 i od tada nisam dobila. Neusudjujem s ekupiti test,a i mala je mogucnost da sam ostala trudna. ja sve mislim da su hormoni.
|
|
|
|