Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (2.6.2011 7:43:32)
|
Jutro svima, Ladyblue, ma super je to pohvalno sto si ti tako svoju curicu naucila: i da spava sama i to sto ti mozes od nje otici. Svaka ti cast. Ko sto nenko rece, vise smo mi ovisne o njima nego one o nama. Nama je noc opet bila turbulentna. Al vise smo navikli. Sto se tice spavanja, moja Vega nema sanse da zaspe sama. Ja legnem pored nje i tako zaspe. Al ni meni to ne smeta. Jos mi lijepo malo da se pomazimo i da i ja malo lezim. Ne traje to predugo, pa je u reud. Doduse, da zna sama zaspati vjerovatno bi se manje budila u toku noci. Al hajd sta je tu je, naucice vec. Ja nekako ni sa cim ne zurim. Pratim nju i znam da ce zacas sve proci. Vec mi nedostaje mala beba, tako ce mi nedostajati i ovaj period kad prodje. A ovaj period je stvarno super. Ona melje ko prazan mlin i svasta zna. Neki dan nas je iznenadila, fino zove tetku TETKA. Nije ni teka, ni teta, vec bas TETKA. Hoda, tutnji, igra se, ljubi me, ma ljepota. Tako da je i nespavanje u redu. Nek je ona meni samo ziva i zdrava, a naspavat cu se jednog dana i ja [sm=smiley36.gif]. A moja Vega nece svakome, ali mojoj mami hoce, tako da je to u redu. Vjestice, kazes nisi spremna da se vratis na posao. Tako ni ja nisam bila nikako sve do prije petnaestak dana. Vidjeces, one odjednom sazriju. U par dana. I odjednom ti j e u redu i da je ostavis i odes radit. Doduse, ja kad pocnem radit, moja mama ce je cuvat, pa se ja nesto puno ne sekiram. Ali do nedavno nisam mogla zamsilit da se mogu odvojit od nje, a sad bih bas voljela vise da nadjem posao. Al eto,nema jos nista... A bice valjda kad bude vrijeme.
|
|
|
|