Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.6.2011 11:09:19)
|
Helena, ma strasno je to, Boga mi... Ja to ne mogu da shvatim. Mene je izluđivalo kad mi je Esma bila skroz mala, pa dođu ljudi na babine bolesni!!![sm=hudicek1.gif] Kažu "ma samo nos"- i onda Esmi krene "samo nos", niti može dojiti, niti disati, niti spavati, ja da poludim! A čula sam da su odrasli imuni na ovaj virus, a da ga prenose, tako dok ne ozdravimo 100% nema druženja... teško je i meni, a ne njoj, ali eto provozam je u kolicima Vilsom, barem malo promijeni. Ko god nam priđe, kažem mu da se odmakne i tako... A od zaove mala isto dobila pa njih dvije jadne sinoc u kolicima, samo se gledaju, ne damo im da se druze, kontam iako su obje bolesne, nemam bas dokaz da je ista stvar, pa se samo gledaju i salju puse, meni se srce slomilo[sm=smiley19.gif] A kad smo kod toga, juce zena dosla u DZ, vadi cokoladu i daje djeci, pita je neko šta je njenom malcu, kaze ona:"Izgleda pljuskavice"- svi su pobjegli, a onda je usla neka sestra i izbacila ih u drugu cekaonicu. A nekakva draga zena, ali, brate, misli malo... Jos kad je tu cokoladu pocela dijeliti, sva se djeca sjatila oko nje. Kontam samo mi na ovaj bronhitis fale jos ospice....
|
|
|
|