Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.6.2011 12:42:55)
|
Jutro svima, Ja sinoc nesto nisam spavala kako treba. Hem se Vega budila, hem ja nisam spavala. Stomak me bolio, a i danas sam isla na razgovor za doktorat, pa se ja odmah unervozim. Zato kad sam dosla s tog razgovora, Vegu uspavala i ja zaspala jedno pola sata. Evo sad lagano pijem kaficu, a Vega pajki. Jos sam sinoc napravila rucak, jer sam mislila da cu se duze zadrzati na faksu, tako da sam sad rahat. Samo jos da prodju vrucnine, pa da poslijepodne malo i prosetamo. A sto se tice vecernjeg spavanja, ja Vegu stavim oko 8 i 30, ali ko sto Helena kaze vrti se do 9, a ustaje se ujutro izmedju 6 i 7. A u medjuvremenu se budi beskrajno mnogo puta [sm=smiley36.gif]. Sto se oblacenja tice, ja sam juce Vegi obukla haljinicu ljetnu na bretelice i skinula joj i cipele i carapice dok je bila u kolicima. Pa bas je vruce. A i po kuci je u bodicu i bosa hoda. Dubravka01, Vegic isto skida pape kad je u kuci. Pa sta te briga, svakako je vruce, nek djecak tutnji bos. Nego, zene, gdje cete vi na more? Ima li ko da mi predlozi nesto lijepo na makarskoj revijeri. Ja bih neki apartman za nas troje, da je odmah do plaze, naravno sa nekom terasicom da mi duskamo dok Vegic pajki i da je tiho, sa klimom i nekim lijepim namjestajem. Ne mogu onog dalmatisnkog starinskog sto smrdi na crvavo drvo [sm=smiley36.gif]. radje cu vise platit, pa manje dana ostat, nego da se patim u tudjim kojekakvim smjestajima. Pa eto ako neko zna nesto lijepo, javite pliz, jer ko i svake godine oci mi ispadose trazeci po internetu, a ono nista. A za kaficu, i mi hocemo da se druzimo. Samo recite kad i gdjje. Je li sutra u 14, Tito????? Tako nesto ja pohvatah ali nisam sigurna. Aisa, a sto se tice stare skole odgoja, da mi je bogdo nana alahrahmetile ziva, ma sve bih nju slusala [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|