Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.6.2011 9:44:34)
|
Dobro jutro i od mene... Mene je moj mali nadigao u 6h, a zaspao oko 20h...kontala sam da će barem do 8h ujutro i drinjcati..al njemu očito svejedno kad zaspe, ha u 18, ha 20h, buđenje mora biti u 6 :)) Mada sam vala i ja oćejfila, zaspala kad i on u 20 h heheh...Ja vala ništa po kući od jutros nisam radila niti ću :) Čekam da se MM vrati iz grada, pa i mi odosmo malo cunjati i kupovati fasungu za mora, jeeeee :) Još 7 dana i moree :) Nadam se da danas neće biti kiše, a MM kaže da je poprilično svježe vani... tukice - sretan mali rođendan i punoooo zdravlja i sreće vam želim! cickolini - blago ti se i super za spavanje u cugu bez papanja :)) a za to hroptanje, ne bih ti ništa pametno znala reći...moj hropti dok doji i dr. je rekla da je to OK...a vidjela sam da i druge mame su spominjale da to nije ništa..e sad, da li je ista situacija kod D. ili ne, ne bih ti znala reći... esmina - kako naš drug danas, išta bolje? (ih, dok ja napišem post, ti već odgovori heheh) leena - kako E.? Da ne bih koga preskočila - puno pusa i pozdrava svim mamama i bebačima!
|
|
|
|