Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.6.2011 13:39:43)
|
Leena, uzivaj veceras na godisnjici mature i bas mi je drago da je Esmic bolje. Jelena, draga, bas mi je zao i Anice i tebe. Dusa draga, mogu misli tkako je to uho boli. Zelimo joj sto brze ozdravjenje i oporavak. Ne daj nam se. Je li ti muz makar kuci ili si sama? Helena_7, drago mi je da je vakcina vise, manje prosla kako treba. I moja Vegica vristi i svi je moramo drzati. Kukavica na mene. A za kupanje u moru, ne znam, ja cu Vegicu kupati ako bude ono fina voda, bude li meni prehladna, necu ni nju kupati, ali u sustini mislim da je super da se malo brckaju u moru. Bude li prehladna, fino napunom bazencic njen morskom vodom, stavim na sunce da se dobro ugrije i nek se onda kupa. Haha, cestitam na spavanju. Ide li se danas u park ili ti se ne da rizikovati opet sa kisom. Mi smo vec jutros bile vani, a ako bog da opet cemo bude li finog vremena. Eh, ja vam ako bog da od srijede pocinjem raditi. Doduse, samo 15 dana, ali super je i to. Bas se radujem malo da se necim drugim bavim osim svojim djetetom.
|
|
|
|