Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.6.2011 21:53:37)
|
Lady, joj blago tebi kad mozes zvati te zene, i ja bih, ali jednom sam zvala prosle godine kad smo useljavali, neku agenciju, i sfuserile su sve, jos mm maltretirale da im kafe kuha, ja nisam bila kuci, inace bih ih odmah nogom nabila... A finih su para uzele... A prije sam, dok sam bila[sm=nosecka.gif] imala jednu tetu, sve mi je super radila, ali sad nasl astalni posao, pa ne cisti vise. A ogradica bude zakon kada nauce stajati, meni je ponekad dolazilo da je izljubim! Kad prohodaju, onda ih vise ne zanima, ali dok ne prohodaju divota... sad sam je dala drugarici i ona uziva, kaze moze izaci na balkon zapaliti, a da ne brine da se bebi moze nesto desiti... e, da... tako je i meni nekad bilo[sm=jezicek.gif], sad ako odem do wc, moram je voditi sa sobom, jer inace me lom doceka... Amela, [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif], pa tvoja princeza sve ljepsa i ljepsa, valja li to tako? Dobro smo, bolje nego ovih dana u svakom slucaju...
|
|
|
|