m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.6.2011 8:19:30)
|
Jutric.... Evo cekam da provrije voda za kafu a vec osjecam da ce me glava bolit,zadnjih dana me konstantno boli...bezzz... HAHA zar i ti kuburis sa venama,ja sam u trudnoci krenula sa carapama i na porodu zadnji put nosila..a sad evo opet sam uredovila mada mi je toliko vruce i tako me nervira..na pregledu kaze da nije opasno,moze operacija ako mi estetski smeta i iskreno mislila sam to obavit ali..sve se nesto iskomplikova i ostade...mada kad saberem sta sam sve trebala dosad uraditi a nisam upucala bih se:))nego,kako su nam HA I HA:)) Stefanija..mi smo imali grceve,doduse samo nekih sedam dana, (kazem samo jer nekom zna i duze biti)espumisan kapi nam nisu pomogle,imala sam osjecaj da je gore od njih,masirala,stavljala tople obloge,plantex caj...nista ih nije ukinulo,mozda je nesto umanjilo ali oni kako dosli tako prosli..ne mora znaciti da ono sto nama nije pomoglo da nece i vama..i obratno...naoruzaj se zivcima,posveti se bebacu i odmaraj..ustvari kad on odmara posveti se definitivno sebi da nebi zapala u situacije gdje sve zapnemo i pitamo se ima li ista jos osim oratiti jel jeo,piskio,kakio,spavao..bar na pocetku..poslije je,necu reci lakse ali definitivno drugacije...:)) A evo zaspo,jutros se probudio umazan do vrata,ne znam samo kako mu je to uspjelo toliko..jos uvijek imamo jedno nocno budjenje i nikako nam se neda ga izbit,osim sto u zadnje vrijeme umjesto oko cetiri javi se oko tri pa zaspi pijuci flasicu:))i sinoc budala,umjesto da i ja odmah zaspim ja se sjecam svog poroda i prvih dana..budala..:)) Eh da vas sad upitam nesto...ja sam prijavljena u Sa,sve mi se vodi gore i mjesto prebivalista,na stan koji smo bili iznajmili i u njemu stanovali..gore sam na birou i ne trebam se javljat do Armankove godine...obzirom da cemo valjda vise ici,trebam li se ja gore odjaviti pa da se prijavim kod mame ili nek stoji..pojma ne znam,sto bi rekli:)) pusa
|
|
|
|